Castellano / Català / English / Français   


Immobiliària Hotelera

La gestió immobiliària de Top Hotels Consulting li ofereix una àmplia gamma de serveis consistents en la recerca i selecció de terrenys, projectes i establiments hotelers i turístics en venda arreu del món, molts d'ells en exclusiva, no estan presents en el mercat.

Consultoria

· La nostra consultora li acompanya durant tot el procés de compra així com li assessorarà en la forma de gestió adequada a cada establiment.

· Busquem i seleccionem negocis a la seva mida, situació, característiques i volum d'inversió sol·licitat per cada comprador.

· Confeccionem l'Estudi de Viabilitat del projecte d'inversió, que inclou una profunda anàlisi del mercat amb un compte d'explotació projectat a 10 anys.

· Valoració i anàlisi econòmica i financer de la inversió, la seva valuació incloent la projecció del flux de liquiditat i càlculs fonamentals dels coeficients de la inversió.

· Revisió del concepte del negoci actual i proposta de les alternatives per al desenvolupament, precisant recomanacions.

· Anàlisi exhaustiva de les característiques del negoci que es pretén adquirir: Due Diligence i auditoria.

· Assessorament en els tràmits i recerca del finançament adequat.

· Assistència jurídica durant tota la transacció.

· Suport Post-Adquisició assegurant als nostres clients el desenvolupament adequat de l'establiment, incloent assistència en l'obtenció dels permisos, certificats i llicències necessaris; engegada del negoci i la seva operativa; comercialització i promoció, posicionament estratègic; creació d'imatge corporativa, selecció de companyia de gestió, sistemes informàtics de control i gestió, la selecció i formació del personal etc.Gestió Hotelera

Els nostres experts en Gestió poden proposar diverses opcions, delegant en els nostres professionals la mateixa o buscant altres formules externes amb empreses de reconegut prestigi.
Hotels Destacats

Venda
Hotel Reus
Categoria: 3 ***
Barcelona
Preu total: 4.500.000


Hotel Mas Sola
Categoria: 3 ***
Barcelona
Preu total: 135.000.000


Lloguer
Hotel Secondary market
Categoria: 2 **
Barcelona
Preu total: 3 500 000


Management
Fantastico hotel
Categoria: 8 
Girona
Preu total: 3560000


Top Hotels Consulting  -  Sant Vicenç de Montalt – Barcelona – Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com