Castellano / Català / English / Français   


Per tenir acces il·limitat a la nostra cartera de propietats, introdueixi el seu nom d'usuari i contrasenya o registri's ara. Registrar-se

Immobiliaria Hotelera

Disposem d'una àmplia cartera amb més de 400 actius hotelers en venda, lloguer o management (amb gestor i lliures de gestió):

• Urbans - Vacacionals (platja, muntanya, interior ,...) - Rurals

• Situats a:

- Espanya, a les principals ciutats com Barcelona, Madrid, València, Girona, Granada, Almería, Málaga, Sevilla, A Corunya, ... i en les més importants destinacions vacacionals (Balears, Canàries, Costa del Sol, Costa Brava, Marbella, Salou, Benidorm, ...)
- Europa: Alemanya, Andorra, França, Hongria, Regne Unit, Itàlia, Mònaco, República Txeca, Rússia, Suïssa, Turquia, ...
- Resta del món: Argentina, Brasil, Emirats Àrabs, Algèria, Senegal, Illes Grenadines, Mèxic, Perú, Panamà, Cap Verd, ...

L'oferta no està limitada als Hotels que vostè pot consultar a la base de dades sinó que també tenim un gran nombre d'hotels i grups d'hotels que pel seu renom i confidencialitat no figuren en la mateixa.
Així mateix atenem i efectuem qualsevol recerca concreta que no es trobi en el nostre directori d’establiments, acompanyem al client i efectuem un ampli Estudi de Viabilitat si es considera necessari.


Consultoria

Un ampli ventall de serveis professionals dirigits als inversors a qui oferim qualsevol servei Post-Adquisició que requereixin, com Sistemes de Gestió, Recursos Humans, Formació, Imatge, Disseny de Web i Posicionament, Màrqueting i Comercialització, Obres, Decoració, Preparació de Certificacions de Qualitat, Auditories, Controls Sanitaris, Gestió de la Animació, etc.


Gestió Hotelera

Els nostres experts en Gestió poden proposar diverses opcions, delegant en els nostres professionals la mateixa o buscant altres formules externes amb empreses de reconegut prestigi.


Immobles en cartera
Barcelona (2)
Costa Daurada (0)
Costa del Sol (0)
Girona (1)
Madrid (0)

Hotels Destacats
Hotel Reus
Categoria: 3 ***
Barcelona
Preu total: 4.500.000


Hotel Mas Sola
Categoria: 3 ***
Barcelona
Preu total: 135.000.000Cercador

Referència

Tipus d'hotel
Categoria
País
RegióRegistre

Usuari

ContrasenyaHe oblidat la contrasenya?

Sou un nou usuari?
registreu-vos

Top Hotels Consulting  -  Sant Vicenç de Montalt – Barcelona – Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com