Castellano / CatalÓ / English / Franšais   


Uneix-te al nostre equip
Top Hotels Consulting es una empresa en constant creixement i per aixo li oferim la posibilitat d'unirse a nosaltres com a Consultor asociat.(+)Novetat
CERQUEM HOTELS EN VENTA O LLOGUER(+)Sobre la web
PolÝtica de privacitat
Mapa del lloc
CrŔdits
Els nostres Clients

Veure els nostres clients >>>


Immobiliaria d'HostalerÝa
En aquest area podra trovar informaciˇ sobre Compra i Venda de propietats d'Hostaleria, Hotels en LLoguer o Management


Projectes destecats

Interessants opcions de desenvolupament d'Hotels a Zanzibar
Tenim l'encÓrrec directe de la propietat per a la Venda de dos excel Ě lents complexos d'hotels a la paradisÝaca illa de Zanzibar, aixÝ com un terreny de 12ha en primera lÝnia amb tres platges privades ideal per al desenvolupament d'un tercer Luxˇs Resort.(+)

Balneari Termes Victoria
El prestigiˇs Hotel Balneari Termes Vict˛ria, ens ha encomanat la Gestiˇ externa del MÓrqueting i la Comercialitzaciˇ(+)

Un nou hotel a Altafulla
Top Hotels ha estat designada com empresa a cÓrrec del desenvolupament d'un emblematic projecte d'un hotel de 150 hab. 4 estrelles, dotat de Spa i sales de Congressos a 50m del mar i amb unes magnifiques vistes i instalĚlacions.
(+)

Nou Aparthotel a Barcelona - Aura Park
Hem finalitza l'encÓrrec de Poste en marxa i assessorament en la Gestiˇ i Comercialitzaciˇ, d'un nou Aparthotel - Aura Park molt prop de Fira 2 a Barcelona.(+)

Hotel 4 estrelles al Pirineu
Es troba en construccion nou Hotel en Puigcerda - Girona, la propietat ens ha encomanat l'estudi de Viabilitat per a poder donar suport la solĚlicitud de Credit i finalitzar l'obra.
(+)

Prestigiosa Promotora Espanyola desembarca en Platja Bavaro
Promocions ECC ens ha encarregat l'estudi de Viabilitat per a un important Resort de 600 hab. en Platja Bavaro (Rep˙blica Dominicana) (+)

Acord amb Roc Blanc Hotels
Top Hotels Consulting col.labora amb Roc Blanc Hotels en las Areas de Marketing i Comercial aixÝ com en el seus projectes d'expansiˇ.(+)


Veure tots els projectesTop Hotels Consulting  -  Sant Vicenš de Montalt ľ Barcelona ľ Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com