Castellano / Català / English / Français   


Uneix-te al nostre equip
Top Hotels Consulting es una empresa en constant creixement i per aixo li oferim la posibilitat d'unirse a nosaltres com a Consultor asociat.(+)Novetat
CERQUEM HOTELS EN VENTA O LLOGUER(+)Sobre la web
Política de privacitat
Mapa del lloc
Crèdits
Certificacions i Plans de Qualitat

Avui no solament hem de tenir les empreses en perfecte estat sinó que per a inspirar un major grau de confiança i captar nous clients hem de certificar els nostres serveis, instal•lacions i mètodes de treball.


Qualitat
Higiene Alimentària
Seguretat
Mediambient

Qualitat

La qualitat avui dia la decideix el client d'acord a la seva percepció del nostre producte, no obstant això per a captar-lo hem d'inspirar la seva confiança.

Existeixen actualment diverses homologacions de qualitat, tant a nivell autonòmic, nacional, europeu i Internacional, la nostra consultoria de Qualitat li dirigirà cap a la més efectiva d'acord al tipus d'hotel, zona i client objectiu.


Higiene Alimentària

Els controls i auditories Higiènic alimentàries estan avui dia en l'avantguarda de la Seguretat que l'Hoteler ha d'oferir als seus clients.

El compliment de la normativa referent als processos en la manipulació d'aliments obliga a un grau de formació contínua del personal involucrat així com a una auditoria permanent en tots els processos d'emmagatzematge, regeneració d'aliments i estat de les instal•lacions.

Els nostres tècnics poden ajudar-li tant en el APPCC (Anàlisi de Perills i Control de punts crítics) en l'analítica de control, com en la Formació del seu personal.


Seguretat

La seguretat s'ha convertit en un dels factors determinants per a atreure clients als nostres establiments sobretot del Nord d'Europa.

Tenir les seves instal•lacions de seguretat Auditades i Certificades així com un correcte i bé definit Pla de Seguretat i evacuació són actualment un factor determinant per als nostres clients.

Els nostres experts en Seguretat poden ajudar-li a obtenir les seves Certificacions així com a elaborar els plans necessaris.


Mediambient

Actualment les certificacions i processos Mediambientals són opcionals en les empreses no obstant això no estan molt lluny els dies que es convertiran en obligatòries.

El públic dels nostres hotels és cada dia més sensible a les actuacions que efectuem en favor del mediambient que és un bé de tots i que no ens podem permetre destruir.

Els nostres especialistes poden ajudar-li a implantar i aconseguir una certificació mediambiental que li distingirà de la seva competència.


Immobiliaria d'Hostalería
En aquest area podra trovar informació sobre Compra i Venda de propietats d'Hostaleria, Hotels en LLoguer o Management


Projectes destecats

Interessants opcions de desenvolupament d'Hotels a Zanzibar
Tenim l'encàrrec directe de la propietat per a la Venda de dos excel · lents complexos d'hotels a la paradisíaca illa de Zanzibar, així com un terreny de 12ha en primera línia amb tres platges privades ideal per al desenvolupament d'un tercer Luxós Resort.(+)

Balneari Termes Victoria
El prestigiós Hotel Balneari Termes Victòria, ens ha encomanat la Gestió externa del Màrqueting i la Comercialització(+)

Un nou hotel a Altafulla
Top Hotels ha estat designada com empresa a càrrec del desenvolupament d'un emblematic projecte d'un hotel de 150 hab. 4 estrelles, dotat de Spa i sales de Congressos a 50m del mar i amb unes magnifiques vistes i instal·lacions.
(+)

Nou Aparthotel a Barcelona - Aura Park
Hem finalitza l'encàrrec de Poste en marxa i assessorament en la Gestió i Comercialització, d'un nou Aparthotel - Aura Park molt prop de Fira 2 a Barcelona.(+)

Hotel 4 estrelles al Pirineu
Es troba en construccion nou Hotel en Puigcerda - Girona, la propietat ens ha encomanat l'estudi de Viabilitat per a poder donar suport la sol·licitud de Credit i finalitzar l'obra.
(+)

Prestigiosa Promotora Espanyola desembarca en Platja Bavaro
Promocions ECC ens ha encarregat l'estudi de Viabilitat per a un important Resort de 600 hab. en Platja Bavaro (República Dominicana) (+)

Acord amb Roc Blanc Hotels
Top Hotels Consulting col.labora amb Roc Blanc Hotels en las Areas de Marketing i Comercial així com en el seus projectes d'expansió.(+)


Veure tots els projectesTop Hotels Consulting  -  Sant Vicenç de Montalt – Barcelona – Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com