Castellano / Català / English / Français   


Uneix-te al nostre equip
Top Hotels Consulting es una empresa en constant creixement i per aixo li oferim la posibilitat d'unirse a nosaltres com a Consultor asociat.(+)Novetat
CERQUEM HOTELS EN VENTA O LLOGUER(+)Sobre la web
Política de privacitat
Mapa del lloc
Crèdits
Màrqueting i Comercialització

Actualment el Màrqueting s'ha convertit en l'eina prèvia a la creació de qualsevol producte o servei. Primer hem de saber que vol o precisa el client i després crear el producte adequat a la seva demanda.


Màrqueting
Estudis de Mercat
Comunicació
Imatge i Disseny
Comercialització

Màrqueting

El Pla de Màrqueting i l'estudi de la gestió dels seus recursos són les eines bàsiques per a assolir els resultats econòmics que precisa tot Hoteler.

Podem oferir-li la creació d'un Pla de Màrqueting sinó ho té o l'estudi profund de l'actual i proposar-li modificacions adequades a cada moment, efectuant un seguiment del mateix.


Estudis de Mercat

El client és el gran potencial que té qualsevol empresa sense el no-res mes té raó d'existir ja que en l'està basada la seva supervivència.

Actualment amb les noves tecnologies a la mà de tots, l'estudi de mercat es converteix en alguna cosa imprescindible d'una forma permanent a causa de la ràpida evolució del propi mercat i els canvis de tendències del client que té una gran facilitat d'informació i l'hoteler ha de ser capaç d'evolucionar i anticipar-se als seus desitjos, necessitats i adaptar els seus preus ràpidament, avui dia ja no existeix un tarifa, existeixen multitud d'elles que utilitzades en el moment i segment correcte li duran a obtenir el resultat previst.

Top hotels pot ajudar-li amb un estudi del mercat i de posicionament constant del seu establiment, així com en un suport Comercial extern que reforci el seu actual equip.


Comunicació

La Comunicació en molts casos es considera una eina supèrflua i cara, no obstant això la correcta gestió de la comunicació externa de l'Empresa són un factor bàsic d'èxit en el segle XXI

La Comunicació interna sovint també és la gran oblidada, i una correcta aplicació de comunicació interna pot incrementar considerablement els ingressos.

El nostre Departament de Comunicació pot ajudar-li a implementar un correcte i eficaç sistema de Comunicació interna i externa.


Imatge i Disseny

La Imatge de l'Empresa és un factor primordial en la captació de clients i l'estudi del disseny adequat de tots els elements forma part i mostren al client el que pot esperar quan arribi al nostre Hotel.

La Imatge ha de mostrar la realitat i permetre al client crear-ne una expectativa adequada del lloc on passarà els seus moments d'oci o treball i en tot cas si la realitat supera a l'expectativa aquest client tindrà una major satisfacció.

Top Hotels li proporcionarà les empreses o persones adequades per a crear o modificar la imatge i disseny de tots els elements tant interns com externs de la seva empresa.


Comercialització

Les diferents formes de Comercialització marquen avui dia la trajectòria d'una empresa.

Les noves tecnologies estan influint en la Comercialització i els equips comercials tradicionals es tornen obsolets si no s'adapten ràpidament a noves formes i processos.

En Top Hotels Consulting tenim la solució adequada per a donar suport exteriorment al seu equip Comercial sense entrar en importants costos.

El nostre equip de Consultors Comercials pot integrar-se com “outsourcing” en la seva empresa i aprofitar els seus coneixements especialitzats per a millorar la seva introducció en diversos mercats i segments.


Immobiliaria d'Hostalería
En aquest area podra trovar informació sobre Compra i Venda de propietats d'Hostaleria, Hotels en LLoguer o Management


Projectes destecats

Interessants opcions de desenvolupament d'Hotels a Zanzibar
Tenim l'encàrrec directe de la propietat per a la Venda de dos excel · lents complexos d'hotels a la paradisíaca illa de Zanzibar, així com un terreny de 12ha en primera línia amb tres platges privades ideal per al desenvolupament d'un tercer Luxós Resort.(+)

Balneari Termes Victoria
El prestigiós Hotel Balneari Termes Victòria, ens ha encomanat la Gestió externa del Màrqueting i la Comercialització(+)

Un nou hotel a Altafulla
Top Hotels ha estat designada com empresa a càrrec del desenvolupament d'un emblematic projecte d'un hotel de 150 hab. 4 estrelles, dotat de Spa i sales de Congressos a 50m del mar i amb unes magnifiques vistes i instal·lacions.
(+)

Nou Aparthotel a Barcelona - Aura Park
Hem finalitza l'encàrrec de Poste en marxa i assessorament en la Gestió i Comercialització, d'un nou Aparthotel - Aura Park molt prop de Fira 2 a Barcelona.(+)

Hotel 4 estrelles al Pirineu
Es troba en construccion nou Hotel en Puigcerda - Girona, la propietat ens ha encomanat l'estudi de Viabilitat per a poder donar suport la sol·licitud de Credit i finalitzar l'obra.
(+)

Prestigiosa Promotora Espanyola desembarca en Platja Bavaro
Promocions ECC ens ha encarregat l'estudi de Viabilitat per a un important Resort de 600 hab. en Platja Bavaro (República Dominicana) (+)

Acord amb Roc Blanc Hotels
Top Hotels Consulting col.labora amb Roc Blanc Hotels en las Areas de Marketing i Comercial així com en el seus projectes d'expansió.(+)


Veure tots els projectesTop Hotels Consulting  -  Sant Vicenç de Montalt – Barcelona – Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com