Castellano / Català / English / Français   


Uneix-te al nostre equip
Top Hotels Consulting es una empresa en constant creixement i per aixo li oferim la posibilitat d'unirse a nosaltres com a Consultor asociat.(+)Novetat
CERQUEM HOTELS EN VENTA O LLOGUER(+)Sobre la web
Política de privacitat
Mapa del lloc
Crèdits
Gestió

La gestió és el factor d'èxit de qui la realitza amb un alt grau de coneixements i professionalitat i que defineix el grau de consecució de resultats en les empreses.


Estudis de Viabilitat
Engegada d'establiments
Sistemes de Gestió
Integració en Cadenes, Grups o Franquícies
Selecció de Personal
Recursos Humans
Assessoria Legal i Fiscal
Anàlisi i Gestió de Compres
Noves Tecnologies
Assegurances
Auditories
Animació

Estudis de Viabilitat

Previ a qualsevol inici de projecte, ampliació, remodelació d'un establiment Turístic el punt crític es troba a garantir que la inversió a realitzar ens produirà uns rendiments acords amb els terminis d'amortització previstos i amb les nostres expectatives.

Això requereix un estudi profund de la realitat actual del mercat així com de les seves probables evolucions.

Qualsevol increment de capacitat també requereix l'estudi de l'actual estructura de l'empresa, si suporta o no el citat increment i estudiar que variacions estructurals o funcionals hem de realitzar per a aconseguir els resultats previstos.

Si parlem d'una remodelació amb l'objectiu d'augmentar la categoria de l'establiment també comportarà un estudi de la nova clientela objectiu i un profund estudi de la competència en aquest nou segment.

Top Hotels posseeix profunds coneixements actualitzats d'aquest tipus de posicionaments i pot ajudar-li en aquest àmbit.


Engegada d'establiments

Els tres primers anys de la vida d'un Hotel són els quals marquen la pauta del seu futur a llarg termini, pel que és summament important envoltar-se d'un equip altament professionalitzat que sàpiga conduir els anys més difícils i introduir l'establiment en el mercat adequat amb la suficient rapidesa per a després poder posicionar-ne i mantenir una quota de mercat adequat en el futur.

Corregir errors costa molt més esforç i diners que si hem invertit suficient en recursos humans i anàlisis al principi.

Els integrants de Top Hotels tenim 35 anys d'experiència en obertura d'Hotels en molt diversos mercats i països, per aquesta raó podem ajudar-li.


Sistemes de Gestió

En sistemes de Gestió es pot dir que no existeix el perfecte, però si el mes adequat. El seu volum és el qual determinarà com és l'idoni per a la seva empresa tenint en compte les seves necessitats i recursos.

Top hotels coneix i li assessorarà sobre els sistemes que en l'actualitat són capaces de resoldre el seu problema concret, des de programes informàtics de tot tipus fins a sistemes de comunicació integrals, passant per Call Centers, Centrals de Reserva, Yield Management i sistemes de reserves on line.


Integració en Cadenes, Grups o Franquícies

Si Ve. té un Projecte Hoteler o bé un establiment existent i per qualsevol raó no té la disponibilitat de gestionar-lo personalment, podem assessorar-li i gestionar la integració en :
- Cadenes Hoteleres Nacionals o Internacionals
- Agrupacions d'Hotels Independents
- Franquícies Nacionals o Internacionals.


Selecció de Personal

Una correcta Selecció del personal evitarà posteriors problemes de Gestió a posteriori amb els importants costos que això implica.
Permeti'ns gestionar les seves necessitats ja siguin executius, comandaments intermedis o personal base.


Recursos Humans

En moltes empreses anteposen el personal al client, potser és exagerat però el que és segur és que els dos són la base de la seva empresa.

Una correcta gestió del personal, un sistema d'incentius que permeti el mes alt grau de satisfacció no solament li farà guanyar clients sinó que reduirà el cost de personal, i ja sabem que en l'actualitat és el principal cost en tota empresa d'Hostaleria.

La Formació contínua és també un cost que s'amortitza ràpidament si s'aplica correctament.

Consulti els nostres sistemes de Gestió I Formació de Personal.


Assessoria Legal i Fiscal

En l'actualitat amb la contínua evolució de tota la normativa i legislació es fa totalment imprescindible un correcte i especialitzat assessorament en ambdós àmbits.

Els nostres diversos equips d'assessors estan tots ells especialitzats en Hostaleria i Turisme


Anàlisi i Gestió de Compres

La Gestió de les compres passa actualment per una anàlisi constant si es vol estar actualitzat i aprofitar totes les oportunitats que avui ofereixen els sistemes de comunicació actuals.

Els Grups o Centrals de Compra permeten beneficiar-se dels millors preus i oportunitats de reduir els seus costos.

El Departament de Compres de Top Hotels Consulting podrà assessorar-li i introduir-li en els citats Grups.


Noves Tecnologies

Avui ja no som capaços de viure sense elles excepte en una illa deserta del Pacífic, però com aquest no és el cas hem d'aprendre i estar permanentment actualitzats en desenvolupament de Web, Comunicacions, nous sistema d'estudi de Competència, Yield Management etc.….

Coneixem a fons aquestes eines i podem indicar-li les empreses i sistemes més adequats i eficaços.


Assegurances

Les assegurances són les eines que ens permeten mantenir el nostre negoci davant qualsevol eventualitat.

Una correcta gestió de les assegurances li permetrà dormir tranquil i al mateix temps beneficiar-se dels millors preus.

Top Hotels ha creat una línia de diversos tipus d'assegurances especialitzades en Hostaleria amb els millors preus del mercat per als nostres clients.


Auditories

El correcte control continuat de la seva empresa li permetrà dedicar el seu temps a unes funcions més productives sabent que la seva empresa està perfectament controlada i fiscalitzada permanentment.

Li podem aconsellar empreses i professionals de auditoria especialitzats i amb el major renom i fiabilitat.


AnimacióImmobiliaria d'Hostalería
En aquest area podra trovar informació sobre Compra i Venda de propietats d'Hostaleria, Hotels en LLoguer o Management


Projectes destecats

Interessants opcions de desenvolupament d'Hotels a Zanzibar
Tenim l'encàrrec directe de la propietat per a la Venda de dos excel · lents complexos d'hotels a la paradisíaca illa de Zanzibar, així com un terreny de 12ha en primera línia amb tres platges privades ideal per al desenvolupament d'un tercer Luxós Resort.(+)

Balneari Termes Victoria
El prestigiós Hotel Balneari Termes Victòria, ens ha encomanat la Gestió externa del Màrqueting i la Comercialització(+)

Un nou hotel a Altafulla
Top Hotels ha estat designada com empresa a càrrec del desenvolupament d'un emblematic projecte d'un hotel de 150 hab. 4 estrelles, dotat de Spa i sales de Congressos a 50m del mar i amb unes magnifiques vistes i instal·lacions.
(+)

Nou Aparthotel a Barcelona - Aura Park
Hem finalitza l'encàrrec de Poste en marxa i assessorament en la Gestió i Comercialització, d'un nou Aparthotel - Aura Park molt prop de Fira 2 a Barcelona.(+)

Hotel 4 estrelles al Pirineu
Es troba en construccion nou Hotel en Puigcerda - Girona, la propietat ens ha encomanat l'estudi de Viabilitat per a poder donar suport la sol·licitud de Credit i finalitzar l'obra.
(+)

Prestigiosa Promotora Espanyola desembarca en Platja Bavaro
Promocions ECC ens ha encarregat l'estudi de Viabilitat per a un important Resort de 600 hab. en Platja Bavaro (República Dominicana) (+)

Acord amb Roc Blanc Hotels
Top Hotels Consulting col.labora amb Roc Blanc Hotels en las Areas de Marketing i Comercial així com en el seus projectes d'expansió.(+)


Veure tots els projectesTop Hotels Consulting  -  Sant Vicenç de Montalt – Barcelona – Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com