Castellano / Català / English / Français   


Uneix-te al nostre equip
Top Hotels Consulting es una empresa en constant creixement i per aixo li oferim la posibilitat d'unirse a nosaltres com a Consultor asociat.(+)Novetat
CERQUEM HOTELS EN VENTA O LLOGUER(+)Sobre la web
Política de privacitat
Mapa del lloc
Crèdits
Inversions

Les Inversions ben realitzades són el factor d'èxit més important en una empresa que vulgui ser competitiva i perdurar en el mercat.


Compra –Venda d'establiments turístics
Recerca d'Inversors
Anàlisi d'Inversions
Finançaments
Subvencions

Compra –Venda d'establiments turístics

Si vostè té un establiment turístic que desitja vendre, llogar o bé requereix una empresa que ho gestioni nosaltres efectuem un estudi i li oferim les millors opcions.

Si vostè busca comprar un terreny, edifici qualificat per al desenvolupament d'un projecte hoteler tenim a la seva disposició una àmplia cartera en tot el territori així com en diverses localitzacions d'Europa.

Si vostè busca comprar o llogar un establiment turístic en funcionament i que ja posseïu un fons de comerç qualificat, sens dubte tenim el que vostè precisa.


Recerca d'Inversors

Si vostè pensa desenvolupar un projecte hoteler o bé és propietari d'un en funcionament i precisa inversors externs interessats en el turisme, podem efectuar un estudi i proporcionar-li el soci adequat als seus requeriments.


Anàlisi d'Inversions

Desitja saber si la inversió Turística que Vè. pretén desenvolupar serà una inversió rendible i en quina mesura, podem realitzar una exhaustiva anàlisi de la mateixa.


Finançaments

Ens mantenim permanentment actualitzats sobre les diferents fonts de finançament que existeixen en el mercat i podem oferir-li el millor producte d'acord a la seva necessitat particular.


Subvencions

Existeix un nombre important de subvencions dirigides als establiments turístics tant a nivell Autonòmic, Nacional com Comunitari, així com diverses ajudes al desenvolupament tant a Espanya com per a empreses espanyoles que pretenguin sortir de les nostres fronteres.
No dubti en sol•licitar-nos un estudi sobre les mateixes.


Immobiliaria d'Hostalería
En aquest area podra trovar informació sobre Compra i Venda de propietats d'Hostaleria, Hotels en LLoguer o Management


Projectes destecats

Interessants opcions de desenvolupament d'Hotels a Zanzibar
Tenim l'encàrrec directe de la propietat per a la Venda de dos excel · lents complexos d'hotels a la paradisíaca illa de Zanzibar, així com un terreny de 12ha en primera línia amb tres platges privades ideal per al desenvolupament d'un tercer Luxós Resort.(+)

Balneari Termes Victoria
El prestigiós Hotel Balneari Termes Victòria, ens ha encomanat la Gestió externa del Màrqueting i la Comercialització(+)

Un nou hotel a Altafulla
Top Hotels ha estat designada com empresa a càrrec del desenvolupament d'un emblematic projecte d'un hotel de 150 hab. 4 estrelles, dotat de Spa i sales de Congressos a 50m del mar i amb unes magnifiques vistes i instal·lacions.
(+)

Nou Aparthotel a Barcelona - Aura Park
Hem finalitza l'encàrrec de Poste en marxa i assessorament en la Gestió i Comercialització, d'un nou Aparthotel - Aura Park molt prop de Fira 2 a Barcelona.(+)

Hotel 4 estrelles al Pirineu
Es troba en construccion nou Hotel en Puigcerda - Girona, la propietat ens ha encomanat l'estudi de Viabilitat per a poder donar suport la sol·licitud de Credit i finalitzar l'obra.
(+)

Prestigiosa Promotora Espanyola desembarca en Platja Bavaro
Promocions ECC ens ha encarregat l'estudi de Viabilitat per a un important Resort de 600 hab. en Platja Bavaro (República Dominicana) (+)

Acord amb Roc Blanc Hotels
Top Hotels Consulting col.labora amb Roc Blanc Hotels en las Areas de Marketing i Comercial així com en el seus projectes d'expansió.(+)


Veure tots els projectesTop Hotels Consulting  -  Sant Vicenç de Montalt – Barcelona – Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com