Castellano / Català / English / Français   


Uneix-te al nostre equip
Top Hotels Consulting es una empresa en constant creixement i per aixo li oferim la posibilitat d'unirse a nosaltres com a Consultor asociat.(+)Novetat
CERQUEM HOTELS EN VENTA O LLOGUER(+)Sobre la web
Política de privacitat
Mapa del lloc
Crèdits
Balneari Termes Victoria

Els orígens de l'Hotel Termes Victoria es remunten al segle XVII , tot i que no se sap exactament quan va ser construït. Inicialment va ocupar diverses edificacions medievals , i fins i tot part de les antigues muralles . Durant els anys ha sofert diferents modificacions arquitectòniques conservant elements originals com la volta de la galeria de banys del segle XVIII . La direcció familiar de l'hotel , que des de mitjans del segle XIX regenta la família Anglí - Palaudarias , ha mantingut un just equilibri entre tradició i modernitat .
L'Hotel Termes Victòria ha mantingut una clientela fidel i selecta . Des del rei Alfons XII fins pintors i escriptors que buscaven pau i tranquil · litat per a una fèrtil inspiració .
Hotel Balneari Termes Victòria es troba a molt pocs quilòmetres de Barcelona i proper al Circuit de Montmeló , on trobarà l'espai de tranquil · litat necessari per relaxar-se i passar una estada d'allò més agradable .
Els amplis jardins i les diferents terrasses ideals per fer una passejada o fer una bona lectura , el transportarà cap al segle XVIII .
Els seus 7 salons i els 4 menjadors , de configuració i disseny acurat , són el marc ideal per a qualsevol celebració o actes d'empresa , ajustant-se a les necessitats del client que busca un recés de pau durant els caps de setmana , així com l'empresari que necessita disposar de totes les eines de comunicació del segle XXI .
El nostre ampli ventall d'activitats li permetrà gaudir de caps de setmana actius , relacionats amb el culte al seu cos i esperit així com un gran nombre d'activitats lúdiques i culturals adaptades a totes les edats .


Tornar
Immobiliaria d'Hostalería
En aquest area podra trovar informació sobre Compra i Venda de propietats d'Hostaleria, Hotels en LLoguer o Management


Projectes destecats

Interessants opcions de desenvolupament d'Hotels a Zanzibar
Tenim l'encàrrec directe de la propietat per a la Venda de dos excel · lents complexos d'hotels a la paradisíaca illa de Zanzibar, així com un terreny de 12ha en primera línia amb tres platges privades ideal per al desenvolupament d'un tercer Luxós Resort.(+)

Balneari Termes Victoria
El prestigiós Hotel Balneari Termes Victòria, ens ha encomanat la Gestió externa del Màrqueting i la Comercialització(+)

Un nou hotel a Altafulla
Top Hotels ha estat designada com empresa a càrrec del desenvolupament d'un emblematic projecte d'un hotel de 150 hab. 4 estrelles, dotat de Spa i sales de Congressos a 50m del mar i amb unes magnifiques vistes i instal·lacions.
(+)

Nou Aparthotel a Barcelona - Aura Park
Hem finalitza l'encàrrec de Poste en marxa i assessorament en la Gestió i Comercialització, d'un nou Aparthotel - Aura Park molt prop de Fira 2 a Barcelona.(+)

Hotel 4 estrelles al Pirineu
Es troba en construccion nou Hotel en Puigcerda - Girona, la propietat ens ha encomanat l'estudi de Viabilitat per a poder donar suport la sol·licitud de Credit i finalitzar l'obra.
(+)

Prestigiosa Promotora Espanyola desembarca en Platja Bavaro
Promocions ECC ens ha encarregat l'estudi de Viabilitat per a un important Resort de 600 hab. en Platja Bavaro (República Dominicana) (+)

Acord amb Roc Blanc Hotels
Top Hotels Consulting col.labora amb Roc Blanc Hotels en las Areas de Marketing i Comercial així com en el seus projectes d'expansió.(+)


Veure tots els projectesTop Hotels Consulting  -  Sant Vicenç de Montalt – Barcelona – Spain 
T. + Fax +(34) 937910524  -  info@tophotels-consulting.com